Az alábbi laptop DELL Inspiron 3521 elviszi az F1 2012 codemasterst és a Battlefield 3 at?
nem nagyon értek hozzá de számít a ghz???Tehát F1 2012: CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Battlefield 3: CPU: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ATHLON X2 2.7 GHZ)
Laptop CPU:Processzor típus
Intel Core i5 3337U
Processzor frekvencia
1,8 GHz
Nagyon agyatlan vagyok a témához de gondolom mivel i5ös el kellene vinnie.Vagy számít egyáltalán?( a játékok alap gépigényének a CPU adatait adtam meg)
Lehurrogó válaszok nem kellenek, tudom, hogy nem értek hozzá ezért kérdezem.Olyan válaszokat sem kérek, hogy a laptop nem játékra való mivel ezt én is tudom csak ha jelenleg nem fontosabb dolgokra használom akkor nem szeretnék unatkozni...
Processzorok teljesítményének megítélése viszonylag komplex dolog, ebből következően csak órajel alapján nem lehet összevetni a kettőt.
Ivy Bridge (ilyen i5 az általad említett) alkalmazástól függően ~2x teljesítményre képes a Core2-höz képest, tehát ezzel nem hiszem, hogy gondod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!