Hogy tudom beállítani hogy ne magánszámmal hívjak? Samsung Galaxy Young-ról lenne szó.
Figyelt kérdés
Minden működik rajta, csak a hívószámomat nem tudom beállítani és magánszámmal pedig nem szívesen hívok senkit, mert én is elvárom ha valaki felhív akkor legalább tudjam, hogy ki az. A kis könyvben ami hozzá járt erről persze semmi leírás és már itt is kerestem, de nem találtam rá választ...2013. júl. 31. 14:10
2/4 anonim válasza:
úristen.
amúgy van használati utasítása, bemutassam?
3/4 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy hol találom... de 2. hozzászóló az oldal neve gyakori kérdések, hagy tegyek már fel olyan kérdést amilyet akarok, nem fontos hozzá szólni... Volt már nekem is Samsungom de ott könnyen meg lehetett találni, amúgy meg én odaadom a használati utasítását és nyugodtan keresd meg benne ha ilyen nagy pofád van, mert direkt végig olvastam, de erről semmi nem volt benne, csak hogy ne ejtsd el meg óvd meg mindentől... Hülye okostojás... :S
2013. júl. 31. 15:52
4/4 anonim válasza:
Egyébként mi a a párommal tegnap vettünk ilyen telefont és tényleg nem lehet sehol se beállítani a hívás azonosítót. Akkor ezek szerint mi is hülyék vagyunk hozzá,és tanításra szorulunk a használati utasítással kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!