Mi a véleményetek erről a hangfalszettről? (linket lent találod) Lehet csatlakoztatni PC-hez?
2A hangfal rendszer sztereó RCA bemenettel is rendelkezik, így összehangolható CD lejátszóval, laptoppal, vagy más audió komponenssel is."
elvileg igen.
soccerway:
Remélem, ezt úgy írod, hogy a lakásodban van stúdió kiépítve minimum 500.000 Ft-ért. Nekem is ilyen van és jó!
Osynho:
Számold már össze, hogy hány kínai vackot használsz!!! Amivel ezeket a sorokat leírtad is kínai vacakkal tetted. A Samsung, vagy a Sony címkével ellátott Kínában készült vackaiddal mi a helyzet? A kínai varrodákban készült Nike, Puma, vagy Adidas a minőség? Akkor miről beszélünk?
A Kínában gyártott és magas minőségmenedzsmenttel ellenőrzött márkás terméket jó lenne elkülönítened a szintén Kínában gyártott, vasvillával összegányolt, minősíthetetlen alkatrészekből álló termékektől, melyekre rányalnak valami "márkanevet". Egyébként te Kínában élsz, vagy ők utalják a fizetésedet a marketingtevékenységedért? :D Vagy mi ez az egész?
Köszönöm a leckét, de hiábavaló volt. ;-)
"Akkor miről beszélünk?"
Szerintem érted te, hogy miről beszélünk. Egyszer hallgass meg egy ilyen cuccot, meg egy akár Kínában gyártott rendes hifit.
A Samsung meg pl hazánkban is gyárt TV-t.
lehet,elkéstem a válaszadással.Én nem ezt használom,hanem a kisebbik változatát: [link]
Mindenesetre,nem egy csúcskategóriás termék,de az ebben az árkategóriában lévő hifiket(akár kínai akár nem)szarrá veri.Igaz,a ráírt teljesítmény valószínűleg csak reklámfogás,pláne ennyi pénzért,de ha egyszer megfelelően,hangosan szól,akkor kit érdekel,hogy honnét jött és mi van ráírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!