Letöltöttem egy gyengített Windows 7-et, amiből hiányzik az automatikus lejátszás. Nem tudnám ezt visszarakni?
Az nem gyengített hanem buherált,tele egyéb ízes vírusokkal.Soha ne használj ilyeneket...
A kérdésedre válaszolva,nem hiányzik belőle,csupán ki van kapcsolva.Nem tudom most win7ben hol kell bekapcsolni,XP-m van,de ajánlott kikapcsolni amúgy is az automatikus lejátszás funkciót a vírusok miatt...
Windows 7-ben ki van kapcsolva és nagyon is jó, hogy ki van kapcsolva, pl. autorun vírusok miatt. Nem ajánlott bekapcsolni. Vírusok miatt iktatták ki alapértelmezésben az automata futtatást Windows 7-ből.
Amúgy ez a "gyengített" konkrétan mit is jelent?
A modik azon a tori oldalon nem tudhatják mi csemegét raktak bele a rendszerbe,max aki tapasztalt.
Miért utálod az xp-t? Mert régebbi és nem csili vili?
Utolsó válaszadó: Nem éppen. r*hadt lassú, már mindent csináltam vele, de nem segít.
Amúgy a kérdés már tárgytalan, igazat adok az első válaszolónak, a pagefile.sys-ben megbújt valami. Windows 7-es partíciót törlöm, majd az XP-t átvizsgálom, és rendbeteszem, amennyire lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!