Szerintetek ez a notebook már elboldogul a mai játékokkal?
Először is tudom hogy a notebook nem játékra lett kitalálva, nem is azért veszem, de ha már van időnként játszogatnék is vele hébe hóba. Szerintetek ez a notebook bírná futatni legalább közepes-high felbontásban a mai játékokat? Tisztában vagyok vele, hogy ez középkategória annyit várnék el tőle hogy élvezhető minőségben akadás mentesen fussanak rajta a játékok. A közeljövőben megjelenő komolyabb játékokkal kapcsolatban ( pl GTA V ) milyen kilátások vannak? Elbírna vele előreláthatólag?
Dell Inspiron 7720
I5-3530m 2,6Ghz-3,2Ghz
8Gb ram
Gt 650m 2Gb videókártya
Köszönöm szépen a véleményeket!
Nem egy rossz laptop, bár a vidikari nem túl erős. Szerintem low-medium beállításokon vinné a mai játékokat, egy-kettőt talán magasabb beállításokon is.
A GTA V - mivel még nem jött ki - gépigényét még nem tudni, de már vannak találgatások. A legtöbb előrejósolt gépigény elég magas, és ez a gép talán lowon vinné, esetleg mediumon.
Köszönöm a hozzászólásokat! Ha jól értem a 2010-2013 közötti játékok jó részét legalább mediumon futtatja a leggépigényesebbek pedig még játszható minőségben elmennek. Ennyi bőven elég is nekem, fifa, Call of Duty és hasonló gépigényű játékok meg minden további nélkül high-ultra.
Remélhetőleg a közeljövőben megjelenő játékokkal is elboldogul élvezhető játszató minőségben. Arra van esély hogy olyan játékba futok vele, ami teljesen felejtős?
Nincs még bejelentve, de biztos hogy kiadják, ne ezen izguljanak már az emberek :D
Less meg egy-két gameplay videót youtube-ról 650M címkével, ez már egy combos VGA, Én a 'kis' 630M-emmel is lazán tolok high-on FarCry3-at meg BF3-at, az átlag játékokat bőven tudja futtatni HD-ben meddium-highon az enyém, a 650M pedig 4×-5× erősebb, hagyjuk már... Nem fog menni rajta a GTA 5, kész röhej milyen szakértők vannak itt kéremszépen :D
Egy 650M 2-3 évig mindent vinni fog maximális beállítások mellet 720p ben, 1080p-ben azért vissza kell majd venni medium környékére a grafikai részletességet. :)
De ha nem csúcsgrafikájú, gépzabáló játékok a fő irány, akkor meg aztán végképp nem kell lemondani semmiről sem.
Nagyon megnyugtató a válaszod kösz szépen!
Főleg hogy tapasztalatból beszélsz 630m highon viszi a far cry 3-mat akkor tényleg bőven tudja azt majd a masinám amennyi nekem elég. Élvezhető játékminőség nem vagyok grafikab!zi hogy feltétlen minden a legjobb, egy medium-high színvonal bőségesen megfelelő. :)
GTA V szerintem is egyértelmű hogy jönni fog, azt tudjuk hogy a konzolmegjelenéshez képest később.. Ha médiumon futtatni tudom tökéletesen elégedett leszek, bár az igaz hogy előreláthatóan annak a játéknak tényleg igen magas lesz a gépigénye. Meglássuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!