Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a notebook már...

Szerintetek ez a notebook már elboldogul a mai játékokkal?

Figyelt kérdés

Először is tudom hogy a notebook nem játékra lett kitalálva, nem is azért veszem, de ha már van időnként játszogatnék is vele hébe hóba. Szerintetek ez a notebook bírná futatni legalább közepes-high felbontásban a mai játékokat? Tisztában vagyok vele, hogy ez középkategória annyit várnék el tőle hogy élvezhető minőségben akadás mentesen fussanak rajta a játékok. A közeljövőben megjelenő komolyabb játékokkal kapcsolatban ( pl GTA V ) milyen kilátások vannak? Elbírna vele előreláthatólag?

Dell Inspiron 7720

I5-3530m 2,6Ghz-3,2Ghz

8Gb ram

Gt 650m 2Gb videókártya

Köszönöm szépen a véleményeket!

2013. júl. 27. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A gt650m már korrekt vga ebben az árkategóriában.
2013. júl. 27. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem egy rossz laptop, bár a vidikari nem túl erős. Szerintem low-medium beállításokon vinné a mai játékokat, egy-kettőt talán magasabb beállításokon is.

A GTA V - mivel még nem jött ki - gépigényét még nem tudni, de már vannak találgatások. A legtöbb előrejósolt gépigény elég magas, és ez a gép talán lowon vinné, esetleg mediumon.

2013. júl. 27. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Egész korrekt, szerintem el tudnál rajt futtatni néhány játékot akár magasabb részletesség mellett is.
2013. júl. 27. 17:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Ha jól értem a 2010-2013 közötti játékok jó részét legalább mediumon futtatja a leggépigényesebbek pedig még játszható minőségben elmennek. Ennyi bőven elég is nekem, fifa, Call of Duty és hasonló gépigényű játékok meg minden további nélkül high-ultra.

Remélhetőleg a közeljövőben megjelenő játékokkal is elboldogul élvezhető játszató minőségben. Arra van esély hogy olyan játékba futok vele, ami teljesen felejtős?

2013. júl. 28. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Ami teljesen felejtős lehet az GTA5
2013. júl. 30. 12:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem hát annak nem örülnék, ha lowon is de jó lenne futtatni, nagyon várom azt a játékot. :(
2013. júl. 31. 00:22
 7/13 >müzüge< válasza:
Pc-re nem fog kijönni a GTA V sajnos....
2013. aug. 9. 19:53
 8/13 Berti_92 ***** válasza:

Nincs még bejelentve, de biztos hogy kiadják, ne ezen izguljanak már az emberek :D

Less meg egy-két gameplay videót youtube-ról 650M címkével, ez már egy combos VGA, Én a 'kis' 630M-emmel is lazán tolok high-on FarCry3-at meg BF3-at, az átlag játékokat bőven tudja futtatni HD-ben meddium-highon az enyém, a 650M pedig 4×-5× erősebb, hagyjuk már... Nem fog menni rajta a GTA 5, kész röhej milyen szakértők vannak itt kéremszépen :D

Egy 650M 2-3 évig mindent vinni fog maximális beállítások mellet 720p ben, 1080p-ben azért vissza kell majd venni medium környékére a grafikai részletességet. :)

De ha nem csúcsgrafikájú, gépzabáló játékok a fő irány, akkor meg aztán végképp nem kell lemondani semmiről sem.

2013. aug. 9. 23:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Nagyon megnyugtató a válaszod kösz szépen!

Főleg hogy tapasztalatból beszélsz 630m highon viszi a far cry 3-mat akkor tényleg bőven tudja azt majd a masinám amennyi nekem elég. Élvezhető játékminőség nem vagyok grafikab!zi hogy feltétlen minden a legjobb, egy medium-high színvonal bőségesen megfelelő. :)

GTA V szerintem is egyértelmű hogy jönni fog, azt tudjuk hogy a konzolmegjelenéshez képest később.. Ha médiumon futtatni tudom tökéletesen elégedett leszek, bár az igaz hogy előreláthatóan annak a játéknak tényleg igen magas lesz a gépigénye. Meglássuk! :)

2013. aug. 10. 11:15
 10/13 Berti_92 ***** válasza:
Én igazából nem a gépigényétől félek, hanem az optimalizációtól, már a 4. részből kiindulva... Amúgy nem hiszem hogy magas lesz (mármint olyan értelemben magas hogy az akkori csúcsjátékokhoz mérten majd), hiszen még a mostani öreg konzolokra íródott. Szóval drukkoljunk hogy mostmár jelentsék be, és hogy rendesen csinálják meg a portot! :P
2013. aug. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!