Biostar H6IMLV2 Intel I7 proci max DDR3:1600mhz 8gb max capacity:16gb ez a lap játékokra jó?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 22:10
1/5 anonim válasza:
Kerüljük a Bio deszkákat... A nagyja túlárazott.A h61-es chipset meg i7 mellé elég fapados.Szerintem inkább vegyél i5-öt és egy normális lapot.Mennyibe lenne az egész konfig?
2/5 A kérdező kommentje:
ezt a lapot már megvettem és ugy van h szerzek hozzá I5 procit
2013. júl. 26. 22:28
3/5 anonim válasza:
Egyébként a kérdésre válaszolva tudsz vele játszani.Ha fogad minimum egy i5 procit meg teszel mellé egy normális VGA-t és 4 vagy 8 giga memóriát akkor maxon fogsz játszani.Nem olyan rossz lap ez azért.Ha már megvetted nehogy most kidobd a kukába.:)
4/5 A kérdező kommentje:
értem akkor maxxon tudok majd gamelni??jó cuccokal?
2013. júl. 26. 22:36
5/5 anonim válasza:
Igen.Az alaplap nem folyásolja be a teljesítményt.Játéknál elsősorban a processzor, a videókártya és a RAM számít.Ha ezek jók akkor szinte minden megy majd maxon akár fullHD-ban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!