Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ASUS memo Pad HD 7" Probléma?

ASUS memo Pad HD 7" Probléma?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy ASUS Memo Pad 7" tabletet; Android jelly bean van rajta; Kiírta, hogy új frissítés érhető el. Rányomtam, hogy telepítés, de 14 órán keresztül csak "installing system upgrades..." a végén kikapcsolt, és utána már be sem tudtam kapcsolni. Hogy lehet gyári beálításokra visszaállítani? Vagy esetleg mit lehet még tenni ilyenkor?

2013. júl. 26. 19:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyári beállításokat úgy tudod visszahozni, hogy lenyomod egyszerre a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot, tartod, míg be nem kapcsol. Ekkor bejön a recovery menu, itt a factory reset-et választod ki, s ennyi.

Mindenesetre én nem vennék rá mérget, hogy ez segíteni fog ennél az állapotnál, meg kell próbálni, ha nem megy, akkor vidd vissza, hisz gondolom garanciális. Nyugodtan elmondhatod, hogy gyári frissítés érkezett rá, elindítottad, s nem frissült megfelelően.

2013. júl. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!