Laptop vagy asztali gép? (Többi lent)
Hurcolászni akarod, v nem? Van otthon elég helyed, hogy elhelyezz egy asztali gépet? Szükséged van komolyabb teljesítményű gépre, mint egy laptop?
Ha ezeket megválaszoltad, akkor már tudod a választ is a kérdésedre.
Mondjuk nem mindig értettem a kis helyet foglal dolgot, a gépet be tudom lökni az asztal alá, a monitor "lapos" és lehet elég fain kis vezeték nélküli billentyűzeteket is venni, és azt könnyebb félretenni mint a laptopot, vagyis én így vagyok vele.
De amúgy számítástechnikai dolgokkal mindig hülyeség ennyire előre tervezni.Egyrészt, még csak 10-es leszel, 2-3 év mire érettségizel, és ki tudja hova mész majd továbbtanulni. Mert lehet egy mérnöki szakra, ahova erősebb gép kell, bár az is csak későbbi éveidben, vagy lehet hogy kb nem is kell majd gép.
Ráadásul kollégiumban is elfér egy asztali gép, az hülyeség hogy ott nincs hely, ha meg albis leszel akkor főleg.
Na meg milyen laptopod van most? Mert pl az én gépem már 4-5 éves, gyakorlatilag egy core 2-es 2GB ram mellett még bőven jó lesz pár évig alap dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!