Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Battlefield 3 - Battlelog...

Domilorde kérdése:

Battlefield 3 - Battlelog probléma?

Figyelt kérdés
Újra lett rakva a gépem és ezért újra kellet raknom a bf 3 at is .. Ez ment is semmi gond vele csak ,hogy tudjak multyzni kell a battlelog... Az origin -embe be tudok lépni de a battlelogba ugyanazzal a névvel és kóddal meg nem... Nem értem miért van ez de aki tudja az legyen szíves írja le! Köszönöm az értelmes válaszokat!

2013. júl. 24. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól van, hogy a Battlelognak meg az Originnek semmi köze egymáshoz.

Én se tudok belépni az email jelszavammal a lépcsőház kapun.

2013. júl. 24. 09:43
 2/11 A kérdező kommentje:
xD hát ezt nem tudtam ,de gondoltam rá ezért minden létező email és kód kombinációmat kipróbálva se engedett belépni.. Amikor kérek jelszó emlékeztetőt és megváltoztatom a jelszavam ,akkor kidob az originből és nem tudok belépni a battlelogba ,de az originbe igen...
2013. júl. 24. 09:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az eggyik kombinációnál ezt az üzenetet írja ki: Buy BF3 to get access to Battlelog. Check the FAQ ... Pedig megvan véve a bf3 és le is van töltve nem értem ezt..
2013. júl. 24. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Passz... Keresd fel a supportot.
2013. júl. 24. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
megvaltozott az origin es a battlelog tudtommal,es ha 16 ev alatt vagy akkor szellem modba teszi az origin accodat. igy nem tudsz jatszani semmivel. tudtommal 16 ev alatt mostanra mar regizni se lehet originre
2013. júl. 24. 10:22
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha már regisztrálva vagyok mért nem enged be ezt nem értem... Originbe be enged ,de battlelogba nem -.- " ...
2013. júl. 25. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert mint írtam teljesen más dolog a kettő.

Az Origin egy nagy áruház és játékközpont, míg a Battlelog a Battlefieldhez tartozó netes felület.

Nyilván az következik, hogy nem az Origin hanem a Battlefield accountoddal van a probléma.

Ha írtál volna már a supportnak már rég kiderült volna, hogy mi...

2013. júl. 25. 12:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem... de 1 az hogy angolul nem tudok ,google forditó az egy sza* ezért sokra nem jutok... A másik ,hogy ha belépek a battlelog oldalára akkor azt kéri ,hogy : Origin tm Account email..és van még egy dolog ,amikor kérek új jelszót a battlelogon ,akkor be dob az origin oldalára és ott megváltoztatom ,akkor kidob originből ,de be tudok jelentkezni ,de battlelogba nem.. -.-" lehet csak én vagyok hülye ,de én még mindig nem értem.. :S
2013. júl. 26. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert az origin új rendszere szerint, 16 éven aluliak nem léphetnek be a battlelogba(mivel 16+-os a játék).Most annyi a teendőd, hogy felhívod a supportot, és megkéred, hogy változtassák meg.
2013. júl. 27. 13:53
 10/11 anonim válasza:
ja jó ötletnek hangzik, de egyébként dec.29-én leszek 16 szóval az is lehet hogy megvárom :DDD
2013. nov. 8. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!