Domilorde kérdése:
Battlefield 3 - Battlelog probléma?
Figyelt kérdés
Újra lett rakva a gépem és ezért újra kellet raknom a bf 3 at is .. Ez ment is semmi gond vele csak ,hogy tudjak multyzni kell a battlelog... Az origin -embe be tudok lépni de a battlelogba ugyanazzal a névvel és kóddal meg nem... Nem értem miért van ez de aki tudja az legyen szíves írja le! Köszönöm az értelmes válaszokat!2013. júl. 24. 09:41
1/11 anonim válasza:
Attól van, hogy a Battlelognak meg az Originnek semmi köze egymáshoz.
Én se tudok belépni az email jelszavammal a lépcsőház kapun.
2/11 A kérdező kommentje:
xD hát ezt nem tudtam ,de gondoltam rá ezért minden létező email és kód kombinációmat kipróbálva se engedett belépni.. Amikor kérek jelszó emlékeztetőt és megváltoztatom a jelszavam ,akkor kidob az originből és nem tudok belépni a battlelogba ,de az originbe igen...
2013. júl. 24. 09:47
3/11 A kérdező kommentje:
Csak az eggyik kombinációnál ezt az üzenetet írja ki: Buy BF3 to get access to Battlelog. Check the FAQ ... Pedig megvan véve a bf3 és le is van töltve nem értem ezt..
2013. júl. 24. 09:55
4/11 anonim válasza:
Passz... Keresd fel a supportot.
5/11 anonim válasza:
megvaltozott az origin es a battlelog tudtommal,es ha 16 ev alatt vagy akkor szellem modba teszi az origin accodat. igy nem tudsz jatszani semmivel. tudtommal 16 ev alatt mostanra mar regizni se lehet originre
6/11 A kérdező kommentje:
De ha már regisztrálva vagyok mért nem enged be ezt nem értem... Originbe be enged ,de battlelogba nem -.- " ...
2013. júl. 25. 11:55
7/11 anonim válasza:
Mert mint írtam teljesen más dolog a kettő.
Az Origin egy nagy áruház és játékközpont, míg a Battlelog a Battlefieldhez tartozó netes felület.
Nyilván az következik, hogy nem az Origin hanem a Battlefield accountoddal van a probléma.
Ha írtál volna már a supportnak már rég kiderült volna, hogy mi...
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem... de 1 az hogy angolul nem tudok ,google forditó az egy sza* ezért sokra nem jutok... A másik ,hogy ha belépek a battlelog oldalára akkor azt kéri ,hogy : Origin tm Account email..és van még egy dolog ,amikor kérek új jelszót a battlelogon ,akkor be dob az origin oldalára és ott megváltoztatom ,akkor kidob originből ,de be tudok jelentkezni ,de battlelogba nem.. -.-" lehet csak én vagyok hülye ,de én még mindig nem értem.. :S
2013. júl. 26. 10:26
9/11 anonim válasza:
Ez azért van, mert az origin új rendszere szerint, 16 éven aluliak nem léphetnek be a battlelogba(mivel 16+-os a játék).Most annyi a teendőd, hogy felhívod a supportot, és megkéred, hogy változtassák meg.
10/11 anonim válasza:
ja jó ötletnek hangzik, de egyébként dec.29-én leszek 16 szóval az is lehet hogy megvárom :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!