RT Seven Lite-al melyik Windows 7 verziót érdemes használni, és melyik funkciókat érdemes kivenni, hogy a gépigény kisebb legyen? (És stabil maradjon)
Ha szükséges, itt a hardver, amire csökkenteni kell:
Intel Pentium M 1.7 GHz (ez tudom, hogy alapból rendben van)
768 MB RAM
40 GB HDD (Először csak 10, mert az XP mellett szeretném egy másik partíción tesztelni)
Ati Mobility Radeon 9000 32 MB (az aero felület nem fog lejönni, de jó a sima is)
Előre is köszönöm a válaszokat! A hasznos válaszokat felpontozom!
A legjobb ha nem piszkálod !
Módosítatlan Windows 7 Home Basic-et használj, de nagyon kell legalább 1 gb ram !
Toshiba tecra s1
Egyszer már próbáltam gyengített Windows 7-et, szép volt, Angry Birds is nagyon jól ment vele, csak végül letöröltem, mert ha betettem egy CD-t vagy pendrive-ot, nem adta ki, hogy mit futtasson, ill. nem indult el a CD-ről automatikusan semmi meg fene tudja, miket tehettek bele a Driver Genius-on kívül... Ezért írtam ki a kérdést. A drivreket megoldottam. A WiFI hez találtam drivert, a többire, ha rákattintottam jobb gombal, kompatibilitási mód, majd XP SP3, akkor szépen felmentek és futottak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!