Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a hiba? Mit kell be állítan...

Kuplung30 kérdése:

Mi a hiba? Mit kell be állítani és hogyan?

Figyelt kérdés

Jelentkezésemet akartam el küldeni de ez a hiba fogad amikor küldésre kattintok.

A(z) "SMTP” állomás nem található. Ellenőrizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: 'HTTP', Kiszolgáló: 'SMTP', Protokoll: SMTP, Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11001, Hibaszám: 0x800CCC0D

2013. júl. 23. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez gondolom egy levelezőprogram a gépeden, amit életedben először akarsz levélküldésre használni.

Szerintem ne tedd.

Jelentkezz be a postafiókod webes felületén, és ott küld el a levelet.

Mert gondolom a levél az elsődleges prioritású.

Utána ráérsz konfigolgatni, ha akarsz. A postafiókod webes felületén, a súgóban le van írva, milyen adatokat kell megadnod a levelezőprogramnak. A programban egy új fiókot kell létrehozni és beírogatni ezeket.

2013. júl. 23. 10:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Igaz ami igaz nem használtam még ilyet. Meg nézem amit ajánlottál.
2013. júl. 23. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Az e-mail fiókod beállításainál (INTERNET OLDAL) meg kell jelenjen egy SMTP cím. Ezt kell kimásoljad, majd beilleszteni a levelezőprogramba.

Például, hiába írod be SMTP címnek azt, hogy www.gmail.com, mert a cím: imap.gmail.com vagy valami ilyensmi. Én azt mondom, maradj inkább a webes verziónál!

2013. júl. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!