Elviszi a gépem windows 7-et?
Vista -hoz vannak driverek, de ha van benne legalább 2 GB -ram, akkor egy 32-bites Windows 7 nyugodtan mehet.
Múltkor telepítettem egy hasonló típust, minden hardvert felismert a 7-es, csak a kártyaolvasót nem, oda meg elfogadta a Vista -s drivert.
A többinek meg csak "ember" baja, szét kell szedni megvenni a sűrített levegő spray -t és alaposan kitakarítani. Ha a venti szorul, vagy csak zavar a zörgés, általában Magyarországon 5 ezer körül lehet venni új cololert, külföldön pl. ebay akár pár száz forintért is rá lehet akadni egyre, ingyen szállítással.
Ezen simán futnia kell a win7-nek ! Persze memória minimum legyen 1,5gb!
Teljesen modern hardverről van szó nem fogsz tapasztalni lassulást!
Nem kell sűrített levegős spray, notihoz én nem ajánlanám!
Inkább az árán vegyél hűtő pasztát kapd szét a notit és pucold ki manuálisan! Így sokkal jobb eredményt érhetsz el és még kárt sem teszel az alkatrészekben! A befilcesedett port szedd ki a bordázatból az kb 40%-os javulással fog járni!
Ha kivette a bordát akkor lehet használni csak a bordán!
A probléma a következő:
Befújsz a szétszedetlen gépbe(sokan így csinálják). Ilyenkor egy instabilabb forrasztással rendelkező alkatrészt(pl SMD) feltéphetsz! Huzamosabb ideig hőnek kitéve ezek a forrasztások gyengülhetnek! Ez lenne az én magyarázatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!