Miért nem működik a Backtrack 5 r3-on a hang, ha más Linux disztribúciókon igen?
Figyelt kérdés
A notebookom neve: Hp Pavilion g6-1209so és a gyártó nem készített Linuxhoz drivereket így nem tudom letölteni őket. Mit kellene tegyek?2013. júl. 22. 14:37
1/5 anonim válasza:
Mert a BT nem erre való.zenehallgatáshoz tegyél Linux MIntet vagy Debian 7-et
Az ubuntut meg kerüld.
2/5 A kérdező kommentje:
jó igazad van.. de használom az operáció rendszer lehetőségeit,mert tanulok hackernek (és most ne arra gondolj,hogy egy kis 12 éves fel akarja törni a barátnője msnjét,hanem ténylegesen ezzel fogok foglalkozni: programozni és egyebeket is tanulok.) és ezért szerettem volna a BT használni,mint telepített OP rendszert.
2013. júl. 22. 14:45
3/5 A kérdező kommentje:
A következőket csináltam:
System > Preferences > Startup Applications
Add
majd így kitöltöttem:
Name: Pulseaudio daemon
Command: /usr/bin/pulseaudio
Comment: Start the sound daemon
Újraindítottam a rendszert és már jelzi,hogy esetleg menne valami,de ha egy zenét (.mp3) elindítok,akkor azt írja ki,hogy:
There's no application installed for MP3 audio files.
Pedig fel van telepítve a VLC media player.
2013. júl. 22. 15:41
4/5 anonim válasza:
Nekem egy lenovo g500-asom van a Backtrack 5 r3 van feltelepítve rá és nekem van hangja neked elindul a vlc??
5/5 anonim válasza:
nekem lejásza az mp3-at és hangja is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!