Szeretnék filmeket nézni olvasni mit éri meg meg venni tabletet vagy ebookot és milyet vegyek milyen ami jó és meg bízható?
Mindkettőt vegyél! Egyértelmű! A tablet nem olvasásra való, az e-book olvasó nem filmnézésre való. Az az e-book olvasó, amin lehet filmet nézni, az tablet, nem e-book olvasó, egy rendes e-book olvasó e-ink kijelzős.
Ha nincs pénzed mindkettőre, akkor az döntse el a kérdést, hogy melyik tevékenység lenne gyakoribb, ha sokat olvasnál, akkor e-book olvasó, ha max. 1 órát akkor tablet. Ha tableten akarsz olvasni, akkor a felbontás legyen minél nagyobb, 7 colon 1280×800, 9-10 colon pedig retina. Minden esetben IPS technológiával készült kijelző legyen!!!
Szerintem inkább tablet.
Pl.:indavideon tudok filmeket nézni úgy,hogy semmilyen player-t nem kellett rá tenni. Adlikon tudok olvasni könyveket pedig innen tudnál leszedni hozzá ingyen: [link]
Ha tablet mellett döntöttél akkor jószívvel ajánlom az Asus Nexus 7-et nekem ilyenek van és nagyon szeretem.
Szerintem vegyél tabletet!
ConCorde tab One 16gb
25.000ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!