Leauge of legendsben mitől függ h mennyi lp-t kapsz rankedon?
Szerintem csak attól függ, hogy milyen szintű játékosokkal játszottál.
Játszottam barátommal, aki nagyobb divisionbe van, és többet kaptam, amikor nyertünk mint szoktam, kevesebbet vontak le, ha veszítettünk. Ő viszont ugyan úgy kevesebbet kapott, ha nyert, és többet veszített.
Lényegében attól függ, hogy milyen ellenségeket kapsz.
A másik dolog, ha éppen átlépnél egy tier-t vagyis pl gold 1-ben vagy kevesebb pontot kapsz, hogy nehezebb legyen átlépni.
There are numerous factors, but these are the two major ones:
The difficulty of the match: if matchmaking considered your opponents to be favored, you'll gain more League Points than normal if you pull off the upset. The opposite is also true.
The relative Matchmaking Ratings (MMRs) of the other players in your game: if the other competitors are generally higher in the standings than you, you'll gain more LP (and lose less from a loss), so that you'll generally trend upwards even with a 50/50 record.
Zkköszönöm a gyors válaszolat :-)
A hacker meg dugja fel magának a virusát XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!