Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lefagyás, kékhalál, miért?

Lefagyás, kékhalál, miért?

Figyelt kérdés

üdvözletem, ezt a kérdést azért tettem fel mert már az őrületbe kerget!

A hiba akkor jelentkezett először amikor ráraktam a frissítéseket a gépre (Amúgy Windows 7 ultimate)

Ekkor nagyon belassult, ígyhát megpóbáltam fejebb húzni a proci órajelét a BIOS-ba.Na ekkor jött a fekete leves! Először TF2-nél szerver keresésekor fagyott le (itt a ctrl alt del segített.)

Aztán Red Alert 2 közben fagyott ki, de itt már jött a kékhalál. Ez még megismétlődött kétszer-háromszor.

Itt elegem lett viszaállítottam a proci órajelét de nem segített!

A konfigom (nem biztos, hogy pontos!)

AMD Athlon 64 3000+ (Alaból 2.20 ghz volt de 2.40 és 2.04 között szinte mindenell próbálkoztam!)

ATI raedon x1950 pro 256mg

1GB ram (tudom nevetségesen kevés de régebben binden ment simán)

100GB winyó

Tudom, hogy nem pontos de ha még kell valami megnézem, csak kérlek SEGÍTSETEK!!!!!

2013. júl. 20. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Arra a gépre nem jó a windows 7 ultimate.

Az alapjáraton 400-600 mb memóriát használ + driverek + egyéb programok. Frissítéskor sok minden feltelepül, és a háttérben fut rejtve, és memóriát használ.

Nincs elég memória. Húzással nem érsz semmit. Rakj rá windows xp-t.

2013. júl. 20. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Esetleg még a gép túlmelegszik.
2013. júl. 20. 09:14
 3/8 P.O.C. ***** válasza:
2013. júl. 20. 09:36
 4/8 A kérdező kommentje:

-Fizkai memória növelés nem jöhet szóba?

Lenne rá keretem!

2013. júl. 20. 13:30
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
Attól még nem fog megoldódni a problémád, a hibajelenségek semmiképp nem lehetnek összefüggésben a memóriahiánnyal.
2013. júl. 20. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Újrarakni frissítés nélkül?
2013. júl. 20. 14:25
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
Igen, az nem rossz ötlet. Mivel azt mondod a Windows Update sz_rta el. De ha minden áron hetest akarsz, akkor legalább ne ultimate -et egy ilyen gyenge gépre. Elég lesz ott egy Home Premium is.
2013. júl. 20. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!