Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » UPC DirektKártya+ Amiko...

UPC DirektKártya+ Amiko alien2 ben?

Figyelt kérdés
Minden boltban mást mondanak, az egyik azt hogy természetesen működni fog, a másik azt hogy legális de plugin-ok kellenek, a harmadik azt hogy az illegális, a negyedik szerint Modul (CA vagy mi kell), az ötödik meg azt hogy azt be se fogadja, a hatodik azt hogy a gyári Sparktól (függ, meg enigmától, attól függ melyiket használom),még egy azt hogy, kell mellé egy upc-s beltéri amelyikben frissül a kártya, és volt aki szerint lehetetlen. Mi a valóság? beleuntam abba, hogy mindenki mást mond. Nem akarom addig se a kártyát se a beltérit megvenni míg nem tisztáztam. Ismerős mondta most lett újféle kártya a régivel működik. Ha ez igaz be lehet-e még szerezni olyat. Mindenképp Amiko Alien 2 twin-t szeretnék, ha van egy biztos pont.A segítségeket köszönöm (ha lehet ne teljesen szaknyelven beszéljetek mert nem nagyon értem).

2013. júl. 19. 23:33
 1/2 anonim válasza:
Megy vele. Már egy hónapja használom
2013. aug. 14. 13:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. aug. 21. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!