Hol tudom beállítani, hogy a wifim Max mennyire adja a jelet? Ha lehet egyáltalán?
Csak motorola és spéci cisco rúteren lehet a jelerőséget módosítani,az adóban.
Inkább kódold le, vagy csinálj rá hálózati szám szűrést firewall>mac adress filtering.
Még a legolcsóbbakon is lehet (pl. TP-link). Akkor egy Cisco -n is tuti lehet, csak be kell lépni a webes beállító felületére.
Amúgy ha gyengíted a jelet, akkor az csak neked lesz kellemetlen, mert akik másik Wi-Fi -jén való élősködésre specializálódtak, azok rendszerint komolyabb vevő cuccal rendelkeznek.
Ahogy az előző is mondja jobban járnál ha titkosítanád a Wi-Fi -d vagy legalább MAC szűrést állítanál be. Ezeket a beállításokat is megtalálod a webes felületen.
Lehet az olcsó TP linkeken is?
Nekem ez még új.
Mondjuk lehet csak az én volt TP-linkemen nem lehetett, mert régebbi. passz.
A cisco jó. Ipari motorolán hardveres a szabályzás. Ferritmag a kimenő illesztő trafóban, minél jobban betolod, annál kevesebb teljesítmény jut ki az antennákra. Mert a mag elszívja.
Itt van a TP-link jelenleg forgalmazott leggagyibb 3 eFt -os router -én is az állítás lehetősége (TL-WR720N):
Amúgy a régi G -s TP-Link -eken még tényleg nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!