Miért akadozik a gépem?
Van egy laptopom, aminek a következő a problémája:
Flash videók (néha sima letöltött videók esetén is) egyszer csak el kezd akadozni. A kép nem mozdul, a hang pedig olyan, mintha nagyon lassan játszaná le (néha lassítva kivehetőek a szavak is, de van amikor ugyan azt játsza akadozva). Általában kb. 1/2-1 perc után megáll az akadozás, egy ideig teljes csend, csak a kimerevedett kép, majd helyreáll és játssza tovább a videót.
Időnként megesik, hogy a videó teljesen leáll, és azt írja ki, hogy "az adobe flash bővítmény összeomlott".
A harmadik végkimenetel, hogy "a képernyőillesztő nem válaszolt és utána sikeresen helyreállt"
Ezt a befagyást gyakran akkor is bejátsza, ha egy közönséges honlapot (pl a gyakorit), vagy pl. a google-t fagyasztja be (ezt főleg ha képet keresek rajta). Mi lehet ez? Mitől van?
Véletlenül nem Firefox-t használsz ?
Mert nekem is ez volt a bajom álladon, amíg meg nem untam és le nem töröltem az egészet a p...ba.
Azóta chrome-t használok és minden OK.
Asus, először novemberben csinálta, aztán abba maradt, majd június közepén megint rákezdett.
És de, firefox :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!