Hogyan lehet letölteni a simset?
nekem sajnos az alap nincs meg , csak a házikedvenc, ezért szeretném letölteni
találtam egy oldalt de nem tudom hogy kell
HEEEEEEEELP!!!
Bocsi a sztereotípiákért, de lány vagy, szóval részletesen elmagyarázok mindent:
1: Letöltöd a "Deluge" nevű Bittorrent klienst (ez a legjobb) link: [link]
2: Telepíted a "Deluge"-t
3: Rámész erre a linkre: *****
4: A "torrent download" feliratra kattintasz
5: Megnyílt a Deluge, leokézol mindent és nem csukod le az ablakot (!), mert ez a kliens nem fut a háttérben. :D
6: Ha letöltött leállítod (hogy ne seedeljen), jobbkatt a torrentre, megjelenítés mappában
7: Megkeresed a torrentet, telepíted (Olvassel.txt alapján) és voilá, kész is vagyunk.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
köszi és semmi gond :)
de a Delugéval a sims is lejön?
Hm?
Elmagyarázom:
Vannak különböző fájlok, egy ilyen fájltípus a "torrent" fájl. Ilyen fájlokat tölthetsz le különböző kalóz oldalakon (nem kell semmi rosszra gondolni, kb. mindenki csinálja)mint a thepiratebay vagy az isohunt. Ha egy torrent fájl segítségével le akarsz tölteni valamit, akkor ahhoz kell egy torrent kliens (Youtorrent, bittorrent, deluge). Miután letöltötted a torrent klienst keresel egy torrentet a dologhoz mait le akarsz tölteni, pl. ha sims 3-at akarod letölteni akkor ezt írod be gugliba: sims 3 torrent. Letöltöd a torrent fájlt (pár kbyte), rákattolsz. Ezután megnyílik a kliens és a torrenten keresztül úgy nevezett seedelőkön (peereken) keresztül, akiknek már letöltött a fájl, letöltöd, ez automatikus, ha letöltött az egész akkor rajta van a gépeden az egész fájl és readme.txt alapján tudod telepíteni.
egyebek:
Ha valakinek letölött a fájl, mondjuk a feltöltőnek, az tud seedelni, így fel tölti az adatot amit te letöltesz tőle. ez P2P alapú rendszer, ha többet akarsz róla tudni, olvass utána wikipédiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!