Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv olvasók! Nincsen valami...

Zsoltikozma kérdése:

Üdv olvasók! Nincsen valami ötletetek hogy hogyan lehetnék jobb a cs:s. Ben? 20-30 fps-em van. Aki megszánna egy két tanáccsal, tippel, trükkel akár a cs-ben akár itt, nagyon hálás leszek.

Figyelt kérdés

#fps #Counter-Strike: Source #css tippek #css trükkök
2013. júl. 18. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vegyél jobb gépet és játsszál jobb ellenfelek ellen.
2013. júl. 18. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Én Battlefield 2-ben botokkal tanultam meg annak idelyén jól játszani:D Rakd fel, és csak csipával játsszad, hidd el pár hét, és CS-ben is csak fejest fogsz lőni:P
2013. júl. 18. 16:45
 3/11 fefe20001 válasza:
De amugy van egy érdekesség amit nem én ismertem fel hanem sokan mások is ha css ben jól tudsz menni azaz pro vagy akkor cs 1.6 ban csak simán hedekel viszed a meneted vagy kb ijen statod lesz 58kill 0 halál
2013. aug. 1. 00:40
 4/11 A kérdező kommentje:
De amugy épp ezaz hogy én pont counter strike source-ban szeretnék megtanulni pró-n játszani,és fogalmam nincs hogy hogyan legyek jobb.Néztem videókat h mikén mit és hogyan de nemtudtam elsajátítani.
2013. aug. 14. 07:54
 5/11 fefe20001 válasza:
Nos nekem van egy tippem ugye a crosshair aza a célkereszt auto stb célzoját kicsire veszed és az amikor mész csak kicsi megy ki és amikor lösz akkor pontassaban lösz mert nem ugrik ki nagyon a célkereszt mert ha kiugrik akkor azt se tudod hol a közepe nos csak enyit tipet tudok adni jah és figyalj a traf és egyéb hangokra pl a pray vagy a lámfa bekapcsolás hangra mert az is lebutatja az ellet ha oda figyelsz.Vagy kezd valami más játékot pl cod 2 multi és kb 15 nap mulva amikor cs zel akkor joban tudsz célozni mert ha mondjuk a codba megszokod a célkeresztet és monjuk15 nap múlva ujra css célkeresztet látod akkor könyeben lösz ugy is mert különböző a két káté célkeresztje és igy jobban kordinálodsz a célkereszthez.
2013. aug. 20. 22:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2013. aug. 21. 10:46
 7/11 fefe20001 válasza:
Nincs mit egy társnak mindent.
2013. aug. 21. 17:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a call of duty 2 játékot de nem indul el.

Nem részletezem mit ír ki,annyit tudok mondani hogy hiányzik egy fájl amit követel,nem hiszem hogy hiányozna mert nem rég volt felrakva a windows 7.

Említettem is hogy nincsen videókártyám rendes csak alaplapi.

Esetleg valami más megoldás?

2013. aug. 22. 08:29
 9/11 fefe20001 válasza:
Nekem a video kártyám NVIDIA Gforce FX 5200 (Microsoft coperative) és lagg mentesen viszi de szerintem szedd le torrentel.
2013. aug. 22. 13:47
 10/11 fefe20001 válasza:
De szerintem ha fut másik falyta fps játék akkor probáld megh azzal.
2013. aug. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!