Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem enged belépni a...

JohniDaren kérdése:

Miért nem enged belépni a sims 3 fiókom?

Figyelt kérdés
A sims 3 közösség tagja vagyok. Regisztráltam, van egy oldalam, de nem tudok belépni. Mikor beírom a jelszót, kijön egy ablak: "a kívánt művelet nem hajtható végre". Ez megy 1 hete. Lehet hogy valaki feltörte? Mit csináljak vele?

#Sims 3 #belépés #sims 3 fiók
2013. júl. 18. 16:07
 1/6 pinkstarsfalling válasza:

Szia! :-)

Velem is ez történt, napok óta szeretnék bejelentkezni, de nem tudok. Nem hiszem, hogy feltörték volna a fiókodat, sokszor adódik rendszerhiba az oldalon. :/

2013. júl. 19. 12:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem megcsinálják. Ha nem nem túl indriszkét a kérdés, mi a sims neved?
2013. júl. 19. 15:35
 3/6 pinkstarsfalling válasza:
Pannus5, és tiéd?
2013. júl. 19. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Ami itt: JohniDaren Ha jó lessz az oldalam bejelöllek barátnak, ha nem baj.
2013. júl. 19. 18:59
 5/6 pinkstarsfalling válasza:
Rendben:-)
2013. júl. 20. 10:13
 6/6 pinkstarsfalling válasza:
Szia! Képzeld, most vettem pár kiegészítőt és az évszakokhoz kaptam pluszba mégegy sims 3 lemezt. Az Origin alklmazáson keresztül sikerült belépnem, de mikor megnyitottam a böngészőmben máris kiírta, hogy nem hajtható végre. Nem értem. Azonban az alkalmazás engedte, érdekes. Remélem hamarosan jó lesz...
2013. júl. 22. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!