Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PACKARD BELL EasyNote F6243-HC...

PACKARD BELL EasyNote F6243-HC-345HG laptopról vélemény? Valakinek tapasztalatai az alábbi géppel kapcsolatban? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

#PackardBellEasyNote
2013. júl. 17. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:

A PB gyártja a legrosszabb minőségű laptopokat, jobban jársz egy ilyennel ha netezésre alkalmas gép kell :

[link]

2013. júl. 17. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam ezt, de senki sem tudta megindokolni, hogy miért rossz. Sokan írják, hogy hú de rossz, kevesebben, hogy jó, de aki azt írja, hogy jó, az tapasztalatból mondja, írja, hogy x éve rendelkezik ilyennel és semmi problémája nem volt még vele. Akik meg azt mondják rossz, azok csak úgy mondják, és nem tudom, hogy miért. Szóval legyetek szívesek indokoljatok, mi a probléma a packard bellekkel?
2013. júl. 18. 07:33
 3/8 anonim válasza:

A Packard Bell nagyon is jó! ;)

1-2 ismerősnek is van Én most akarok venni egy Packard Bell EasyNote F6244-CM-451HG típusút annyi az egész,h nem i3-as..... csak még jobban leinformálódok róla!

Amit Te néztél ki csak netezésre jó mivel Intel HD-s a videó karija,ha játékra is kellene akkor AMD HD 7670M már meg teszi :)

2013. júl. 18. 10:06
 4/8 anonim válasza:
Ui: Ha meg kérdezel 1 pár ismerősödet akkor biztos azt fogják mondani mint Én is,hogy ha már ennyi pénzt kiadsz,akkor ne a Fujitsu legyen az,hanem a Packard Bell,mert mind a kettő Inteles és a Dual Core és az i3 között van eltérés,amit Én néztem ki az AMD (a dual core miatt írom)
2013. júl. 18. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, a te dolgod, vegyed a legrosszabbat !Az hogy az ismerőseid nem tűnt fel hogy széthullik a kezükben, még nem kell te is ilyen vackot vegyél !
2013. júl. 18. 12:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg tényleg, az intel dual core proci meg az i3-3110M között ég és föld, dual coret eleve nem vennék.
2013. júl. 26. 12:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Ennek a packard bellnek nagyon jó paraméterei vannak, PROCESSZOR: Intel Core i3-3110M 2.40GHz

MEMÓRIA MÉRET: 4GB

MEMÓRIA TÍPUS: DDR3

KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"

FELBONTÁS: 1366x768

LED KIJELZŐ: Igen

INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel HD Graphics (2/3/4000)

MEREVLEMEZ (HDD): 500 GB

OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW

Szerintem az számít, hogy mi van a gépemben, és nem az, hogy milyen márka. A márka maximum összeszerelési szempontból számít, szét meg azért csak nem esik a kezemben.

2013. júl. 26. 12:29
 8/8 anonim válasza:
A Packard Bell az elmúlt években rohamos minőség javuláson ment át az eddig "leggagyibbnak" vélt Acer-el együtt amit az is mutat, hogy pl az Acer nyerte meg a ferrari kiadást idén!! Igaziból egy gyárban készülnek, és masszív erős hardverrel dobják ki a gépeiket. Ha nem a "nagy közönséget" kérdeznéd meg hanem egy notebook szervizest, jelenleg azt mondaná, hogy Asus-t, PB-t, vagy Acert vegyél nyugodtan ebben az árkategóriában. A régen kiválónak hitt HP, Dell, stb meg jelenleg kukába valóak, (150e. alatti kategóriában).
2014. jún. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!