Szeretnék notebookot venni 200. 000 forint körül! Rengeteget játszanék a legújabb játékokkal, illetve az egyetemre szeretném magammal cipelni a gépet erre-arra. Mit ajánlanátok nekem?
Ezt néztem ki magamnak: [link]
Vélemények érdekelnének! :) Ha ebben az árban tudtok jobbat játékokra, mutassatok nekem :)
A válaszokat előre is köszi.
Ez nem sokkal több mint 200 ezer, de nagyon megbízható gép ráadásul világítós billentyűzet full HD kijelző erős processzor és vga (Habár Full HD felbontásban már lehet sok esetben elvérezne a GT650M) 3 év garancia 8GB ram.. Az anyaghasználata is sokkal jobb mint a Toshiba vagy az ASUS laptopok esetében.. Az a Samsung amit linkeltél nem rossz gép, de az anyaghasználata kritikán aluli.. Nagyon horpadós a készülékház.. Egyébként megbízható gép nagyon jó szervizháttérrel..
Ha a Full HD kijelző és a világítós billentyűzet nem hoz lázba, akkor ezeket ajánlom még..
Ha nem zavar az USB 3.0 csatlakozó hiánya, akkor ez is jó választás lehet..
Az ACER, HP Pavilion, Packard Bell márkákat viszont semmiképpen nem ajánlom.. Nem megbízható gyártók és a szervizhátterük sem az igazi..
Köszi a választ! :) Mielőtt a te kommentedet olvastam ezt néztem ki...
mi a véleményed? De most alapos elemzésbe kezdek, ráadásul nagyon vonz a világító billentyűzet.
i5 és i7 között jelentős a különbség? nemtudom melyik érné meg jobban, mert amit kinéztem, abban erősebb a proci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!