Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó mmorpg játékot keresek!?

Jó mmorpg játékot keresek!?

Figyelt kérdés
Olyan mmorpg játékot keresek ami nem egy pénznyelő, van sok magyar, és persze élvezetes játék. Eddig kb. 1 éve drakensagozok de már a facom teli van hogy az csak abból áll hogy költsed a pénzedet, eddig azért nem hagytam abba mert beleöltem nem kevés pénzt de elhatároztam hogy abba hagyom és egy új játék után nézek. Játszottam metin szervereken is, de most valami igazán jót keresek és remélem tudtok segíteni! :) Előre is köszi a válaszokat.!

2013. júl. 15. 13:50
 1/10 anonim válasza:
megcáfolom:D gatesofandaron/4story! próbáld ki igen pénznyelő de csak ha te is akarod semmilyen játékra nem kötelező költeni lehet élvezni úgy is! amúgy ha olyan játékot keresel ami nagyon keveset igényel akkor semmiféleképpen se gameforge játékkal játssz :P
2013. júl. 15. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
RaiderZ fasza kis játék, és abszolút nem kell fizetni
2013. júl. 15. 15:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 15. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Metin2 is jó, ingyenes és nem havidíjas, csak annyi, hogy nem kell rá költeni azaz meg kell tudni állni. :) Piacon is meg tudod venni a cuccokat ami kell, nem szükséges feltétlen a pénz hozzá. Sok magyar játszik főleg pegasus szerveren, természetesen Metin2HU GF szerverről beszélek.
2013. júl. 16. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Metin 2 az mmprpg-k legalja. Csak akkor lehet rajta normálisan játszani, ha van valami privát szerver. Mondjuk akkor jó, 5-6 órát beleraktam
2013. júl. 17. 09:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ez a RaiderZ játék megtetszett de az lenne a kérdésem vele kapcsolatba hogy torrentel nem lehet letölteni? Mert gatya a netem és azt a 3,8 gb ot nem tudom letölteni mert állandóan megakad..Vagy nem muszáj torrentel csak ha elmegy a net pl. ugyan onnan folytassa a letöltést ahol abbahagyta : )
2013. júl. 21. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, még egy: Tera

És ennél nem baj, ha nem tudod egyben letölteni. Szinte ugyanaz mint a raiderZ csak valamivel kiforrattabb.

2013. júl. 21. 22:26
 8/10 A kérdező kommentje:
És azt hogy a RaiderZ-t le tudom e tölteni másképp tudsz valamit? :)
2013. júl. 21. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérd meg a szomszédot, hogy hadd töltsél le egy programot, mert mittoménmihez kell(iskola, munkahely) :)

Egyéb megoldás nem hiszem, hogy lenne

2013. júl. 21. 22:40
 10/10 A kérdező kommentje:
hűha..! akkor próbálkozom még hátha nem akadna meg, a szomszéd meg na.. :D
2013. júl. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!