+még van 2 samsung partíció, amik gondolom kellenek a laptopnak, szóval azokat nem akarom törölni.. volt még egy 100 megás partíció is, ami még a win8-nak kellett, mert az volt rajta, de töröltem - ekkor írta ki az 500gigás partícióra a hibaüzenetet...
2013. júl. 14. 20:42
5/9 A kérdező kommentje:
lehet a biosban kell állítani valamit? bár ott nem láttam erre vonatkozólag semmit..
2013. júl. 14. 20:45
6/9 anonim válasza:
Dúrd le az egészet, azok a samsung partíciók rendszer visszaállításnak vannak, és tök fölöslegesek.
2013. júl. 14. 20:46
7/9 anonim válasza:
Olvasnivaló: *****
Itt meg azt írják, hogy GPT-re csak akkor tudsz WIN7-et telepíteni, ha UEFI-d van (ez a BIOS utódja) és akkor is csak a 64 bites oprendszert teheted fel...
utolsó előtti: igazad volt! letöröltem a maradék 2-t és engedte!
kösz szépen a segítséget!
2013. júl. 14. 20:55
9/9 Jadush válasza:
Van egy "Rufus" nevezetű program, amivel bootolható USB-t is tudsz készíteni. Nos, hogy ha ezzel a programmal kiválasztod, hogy "GPT partíció séma UEFI-s gépekhez" lehetőséget és így készíted el a telepítőt, akkor nem fogja hibaként kiírni és nem is kell minden egyes partíciót törölni ahhoz, hogy feltelepíthesd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.