Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HTC Desire X telefonom,...

HTC Desire X telefonom, perceként újra betölti a kezdőképernyőt, ez miért van?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy task managert, de nem tetszett és le is töröltem. Félek, ott rontottam el valami beállítást, és azóta majdnem maximális memóriahasználat mellett megy a telefonom, pedig semmilyen külön alkalmazás nincs megnyitva. Valamint gyakran előfordul, hogy nem tudok semmibe se belekezdeni, mert bezárja az alkalmazás(oka)t, és a kezdőképernyőre ugor és "Betöltés..."-t mutat, után le is lassul az egész telefon.

Mi lehet a baj? Nem mutatja a telefonon alapból rajta lévő Feladatkezelő hogy mi fut, pedig 1 héttel ezelőttig semmi baja nem volt. Nem tudok kilőni semmi alkalmazást mert nem is mutatja hogy fut.

Köszönöm a segítséget

2013. júl. 14. 14:41
 1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy szoftverhiba, egy frissítés vagy újra telepítés elférne.
2013. júl. 14. 16:36
 2/2 anonim válasza:
az előző vagyok. és tényleg így van, a régi huaweimen megvolt egy goLauncher, ami nem nagyon tetszett és eltávolítottam, az meg letörölte az android default platformját, így nem volt mit visszaállítani, az eltűnt. Akárhogy is történt, újra kellett rá tenni az egészet és utána olyan, mint az új
2013. júl. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!