Céges laptopomat ha nem használom, hagyjam a hálózatba bedugva vagy húzzam ki?
mivel nem az adapter az első, ami tönkremegy, és a fogyasztás sem túl nagy, hagyhatod
de ha akarod legyél következetes: ha otthon éjszakára kinyomod az elosztót meg a TV-t, akkor húzd ki az adaptert is, ha meg nem, akkor nem
a másik lehetőség (ha a laptopból húzza ki), az az, hogy nem szeretné, hogy csepptöltődjön az akksi, de én is így használom, és a valódi igénybevételtől sokkal jobban használódik az akksi, mint amennyinél megérné ezzel foglalkozni, szóval hagyd csak nyugodtan benne
otthon sosem húzom ki,és kiválóan működik már vagy 5 éve a laptopom és az aksija is
Amúgy a gép hálózati kábelét a konnektorból húzza ki (féltheti az aksit+adaptert is?)
Lehet h az aksi miatt csinálja,de miért baj ha csepptölti? a mai aksikat már nem lehet túltölteni!
cégnél nem egy elosztóba vannak rakva a dugaljak,tehát nincs mit lenyomni, hacsak nem nyomjuk le a villamos főkapcsolót tudom h hülyeség ilyenekkel foglalkozni,de már elvárja tőlem lassan h miért nem húzom ki
(látszik rajta),ez egy tök felesleges művelet, haragban lenni meg nem akarok lenni vele.
vszínű h finoman megbeszélem vele.csak nem könnyű egy olyan embert meggyőzni/vitázni aki legalább 10x többet tud a számítógépekről mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!