Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy notebookot milyen gyakran...

Egy notebookot milyen gyakran érdemes újratelepíteni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Abszolut a használat milyenségétől függ. Én pl. 7 éve telepítettem utoljára és még most is tökéletesen működik.

Általában elmondható, h akkor érdemes újratenni az op.rendszert, ha a lassulása másképp nem orvosolható.

2013. júl. 13. 21:31
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
100%

A használattól függ! Ha csordulásig telepíted mindenféle szeméttel, ha a neten mindenre kattintatsz ami fénylik vagy villog. Akkor néhány hónapon belül úgy belassul, hogy nem lesz más lehetőséged.

Ha viszont ésszel dolgozol rajta és megfelelő védelem mellett ésszel netezel, akkor húzza évekig vagy lehet hogy sosem kell.

2013. júl. 13. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy notebookot milyen gyakran èrdemes ùjratelepìteni?

Egy autót milyen gyakran érdemes lemosni ?

-jól írták előttem,ez attól függ,hogy te ,hogyan bánsz vele

2013. júl. 14. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!