Egy 2x3ghz procival és 512MB vgával sok új játék megy?
Az se egy erőmű sajnos...
Én a helyedben legalább egy GTS450-t próbálnék szerezni, ez alá nem adnám...használtan nem lehet sokkal drágább, mint 10k. Ezzel nagyjából egy szinten van árban és teljesítményben a Radeon HD5750 is. Inkább spórolj egy picit vagy járj utána, de ma már ezek sem erőművek, viszont még jól passzol a gépedhez és használható játékra is. Ezek a kártyák a GT430-nál kétszer erősebbek (a GT210-nél meg 5x-6x nagyobb teljesítményt nyújtanak)!
vagy
Hát igen, de csak 1280x720 felbontáson, normál beállításokkal és kikapcsolt effektekkel (és még így is a játszhatóság határán 25-30 fps-sel). A GT430 nem számít jó kártyának, de ha neked megfelel és olcsón hozzájutsz, akkor hajrá. Én kitartanék a GTS450 mellett, határozottan erősebb, pedig ennek a teljesítmény szintje is már 5 éve számított erős középkategóriásnak...ma már egy GTS450 az belépő szintű gamer kari és nálam nem ér többet az sem 10-12k forintnál...egy fél éve passzoltam el a HD5750 kártyánkat 10k-ért azelőtt fél évvel meg egy HD6850-t (ez a GTX460 megfelelője, nagyjából másfélszer gyorsabb a GTS450-nél is) 22k-ért. Tesómnak 1 hónapja vettem vadi új HD7770 kártyát Sleeping Dogs játékkal és 3 év garival 23,5k-ért. Szerintem megéri várni, ki lehet fogni jókat!
Mennyiért vennéd ezt a GT430 kártyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!