Melyik a jobb? Windows 7 vagy Windows 8?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 13:19
2/13 anonim válasza:
A 7 mert a 8 még nem kiforrott.
5/13 anonim válasza:
7 elavult...mióta is? Vagy csak szimplán minden elavult amitől van eggyel nagyon számú?
6/13 anonim válasza:
Én kipróbáltam a Windows 8-at de nekem nem jött be. Szokatlan. Megszokás kérdése, az én igényeimet kielégíti a Windows 7 tökéletesen!
7/13 Prazsák válasza:
Windows8 mert sokkal gyorsabb és sokkal kompatibilesebb mint a 7 (eredeti windows8)
8/13 anonim válasza:
A 7 elavult, nézz fel a windows oldalára, ők is ezt mondják.
9/13 anonim válasza:
Sehol nem említi hogy "elavult" lenne, csak szimplán nekik az az üzlet ha a 8-ast nyomatják, hogy vegye meg újra mindenki, mert attól majd de jó lesz neki.
10/13 anonim válasza:
8-as válaszoló. Te aztán nem értesz a marketinghez...
Az újból mindig több pénz lehet bekaszálni mint a régiből. Reklámozzák, mert ha el akarják adni, mást nem tehetnek. Attól még nem elavult a régi. Menj fel mondjuk a Toyota honlapjára, reklámozzák az új Corollát, hogy hamarosan jön. De ettől még nem elavult a 2012-es Corolla. Bocs a példáért, de ez igazából mindennel így van. Mindig az újat reklámozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!