Hogyan lehet PROPERTIES fájlt készíteni?
Figyelt kérdés
Olyan mint egy szöveges dokumentum és benne egy jegyzettömb kép.2013. júl. 13. 12:20
1/15 anonim válasza:
"Olyan mint egy szöveges dokumentum és benne egy jegyzettömb kép."
Csapó #2: fejtsd ki érthetőbben! Mi az, hogy "benne egy jegyzettömb kép" ?
Ebben az értelmezésben: leprintscreeneled a jegyzettömböt, beilleszted Word-be, elmented, hurrá. De gondolom nem ilyen marhaságra gondoltál.
--
Amúgy én programozói pályafutásom során olyan properties fájllal találkoztam, ahol soronként KULCS=ÉRTÉK párok voltak. Nem erre gondoltál véletlenül?
2/15 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném megtudni hogyan kenn jegyzettömböt csinálni mert mindig csak szöveges dokumentumot ad.
2013. júl. 13. 14:26
3/15 anonim válasza:
A Start menüből eléred a Jegyzettömböt.
4/15 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam!
2013. júl. 13. 15:24
5/15 anonim válasza:
Jó, akkor írd le részletesen, mit szeretnél.
6/15 A kérdező kommentje:
Egy olyan jegyzettömböt ami úgy is néz ki mint egy jegyzettömb de ahányszor próbálkozom csak szöveges dokumentum lett!
2013. júl. 13. 15:36
7/15 anonim válasza:
Írd körül, mit értesz azon, hogy úgy néz ki, mint egy jegyzettömb. Mivel legyen több, mint a Jegyzettömb?
8/15 A kérdező kommentje:
Tudod milyen egy jegyzettömb a számítogépen? Akkor az! Egy egyszerű jegyzettömb! Nem tudok írni semmit!
2013. júl. 13. 16:48
9/15 A kérdező kommentje:
Semmivel ne legyen több!
2013. júl. 13. 16:49
10/15 anonim válasza:
Jó, de azt mondtad, a Jegyzettömb nem volt jó... ezért nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!