Jampi15 kérdése:
Igaz, hogy a GTA 5 120 gb fog foglalni ha kiadják PC-re?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 11:18
2/4 anonim válasza:
Már hogy lenne igaz? Ezt csak valami "nagyokos" találhatta ki. Annyi biztos, hogy ez nem hivatalos információ, azaz semmi valóságalapja nincsen.
3/4 anonim válasza:
Ez valami újabb tízéves agyszüleménye, akinek az a vágya, hogy azt higgyék róla hogy otthon van a számtechben.
Hát elbaszta.
4/4 poccort00 válasza:
Hy
én most szedtem le a wow -t minden kieggen a gépemről, (es vagy 7éve csak mindig tettem hozzá... ) es igy volt 50+/- 2giga... Es az ilyen szempontbol kicsit jobban osszerakott jatek. Nekem is megvan a 4 is , es ha jol emlekszem akkor az sem tobb mint 10gb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!