Hogy tudnék videót csinálni? Kivágni részeket amik kellenek?
Figyelt kérdés
van egy egész sorozatom de szeretnék egy válogatást csinálni belőle, youtube.on sok ilyen van, milyen programmal lehet úgy megcsinálni, hogy mindig az adott epizódból csak a kívánt részt másolja be? és aztán hozzá a többit?2013. júl. 12. 21:38
1/4 anonim válasza:
A legkézenfekvőbb megoldás a windows movie maker(amennyiben windowsod van), mivel ez már előre telepítve van. Ingyenesek közül szinte egyet sem ismerek ezen kívül, azonban googleban biztos rá lehet akadni néhányra. Ha biztosra akarsz menni akkor Ulead video studio 11-t használj, mivel megbízható, ráadásul kezelni is könnyű. Ezt persze nem azért írom, hogy pénzt költs ilyenekre, csak egy tippet adtam.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de a win movie makerben bemásoltam egy videot ott van az egész és nem találtam meg hol kell belőle kivágni részeket:_)
2013. júl. 13. 09:34
3/4 anonim válasza:
#1 vagyok
A programon belül az "idősor megjelenítése" opcióra kattintasz. Ide is be tudod másolni a vágandó videót. Ha vágni szeretnél rákattintasz arra a gombra, ami a klippnél (ahol mutatja a szerkesztett videót) a jobb alsó sarokban található "kijelölsés kettévágása két klippre..." névvel.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi.-)
2013. júl. 13. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!