Német billentyűn hol van ez a jel < (még mi előtt bárki bele kötne másoltam, és hogy lehet hosszú i betűt irni?
ez a jel < az A-betü mellett balra van
hosszú Í-t meg úgy lehet, hogy a fölsö sorban a "ß" melletti aposztrófot megnyomod, utána meg az i,(meg o, u, a) betüket.
Viszont ö és ü -böl nem lehet úgy hosszút írni, azt nem sikerül semmi módon sem.
A Shift mellett jobbra. Alulról a második sor, baloldalt. Az y elött. "<"
----
Hosszú ú;í;á-t a "Backspace" elötti gombot nyomd le,"´" utána az adott betüt. A hosszú ö;ü-ezzel a módszerrel nem megy.
köszönöm szépen,de sajnos az én billentyűm
teljesen más ://
Itt egy német billenyüzet:
A Shift mellett van a < jel.
A hosszú magánhangzókhoz a vesszöt meg a számoktól jobbra az utolsó billenytüvel tudod betenni.
Itt vehetsz betüfóliát német klavira. Vagyis akármilyen klavit át tudsz ragasztani németre. Ehhez viszont telepítened kell a windowsba a német klavit, amit a Windows honlapjáról ingyen letölthetsz. Én ugyanezt Magyar betükkel csináltam pár hete egy német klavin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!