Telefon memória? FONTOS!
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy android telefonomba kb 9 hónapja vettem egy 4 gigás SD kártyát. Eddig minden jó volt, de most egy ''ea'' nevű mappába (ugyanis töltöttem le EA-s játékokat) azon belül is a ''dead space'' mappába, amely játékot már hónapokkal ezelőtt letöröltem, kb. 306 Gb, igen Gb-i fájl van, fogalmam sincs, hogy mik azok. Azonkívűl újratelepítettem a telefont, a SD kártyán úgyanúgy megmaradt az összes fájl, ha gépre rádugom, ott az EA nevű mappán kívűl mindent letudok törölni, de amint kihúzom a kábelt, újra ott van a kártyán. És érdekes kb 800 mega hely mindig van rajta. Tanácstalan vagyok. Vírus lehet?? de már kipróbáltam a két legjobb vírusírtóval leellenőrizni és nem talált semmit.. Vagy csak beszart a kártyám? Ilyen korán?? Vagy mi a megoldás?? Hozzáteszem nem biztos, hogy telljesen újratettem, ugyanigy a Tárhely<Szoftver frissitésénél szoktam pár hónaponként újrarakni. Van valami megoldás, vagy valami olyan újratelepítés amely az SD kártyád is törli?2013. júl. 11. 13:59
1/1 anonim válasza:
Dugd be a gépbe a memokártyát sajátgépben a memokártyára jobb klikk és formázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!