Hogyan tudom visszaállítani, hogy a mappáimban megjelenjenek a képek?
Figyelt kérdés
Valamit elállíthattam néhány hete a netbookomon, mert ha megnyitok egy mappát, amiben képek vannak, akkor kicsiben nem tudom megnézni a képeket, csak ha megnyitom őket. Amúgy csak az adott képnézegető program (irfanview, microsoft képnézegető stb) borítóképe jelenik meg. Szörnyen zavaró, nagyon nehéz így a képek rendezgetése, ha ahhoz, hogy lássam melyik képet pakolom át egyik mappából a másikba, előbb meg kell nyitnom..2013. júl. 10. 18:09
11/12 Fejvad válasza:
Utolsó!!!!!
Köszönöm!!!!
A többit meg az előtte lévőknek! Végre látom a képeimet!!!! :)
12/12 anonim válasza:
És ez a kérdés a válaszokkal együtt, még 2020-ban is nagyon hasznos! :D Ha még esetleg olvassátok, én is köszönöm!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!