Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPhone 5-ről mi a véleményetek?

IPhone 5-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kérlek mondjatok jókat, rosszakat az iPhone 5-ről? Miért lenne érdemes vennem? Ti mit gondoltok a telefonról? Vélemény?

2013. júl. 9. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

+ Az IPhone-nak rengeteg a funkciója, internet, naptár, napló, é még sok más millió alkalmazás. Facebook app is van rajta, elfér a zsebedben, és gyors, (kivéve a net.) Játszani is lehet rajta.

- Drága, 190 ezer forint. Ugyanakkor lehet törlesztve is megvenni, de rossz, ha az ember sokáig adós.

ennyi pénzért sok más dolgot tudnál venni. egy sony xperia olcsóbb, 70 ezer forint, és kb ugyanazokat tudja.

- elmagányosít, mert leragadsz nála, ahelyett, hogy másokkal beszélgetnél.

Ha tényleg van pénzed rá, akkor nyugodtan vedd meg, de szerintem egy olcsóbb telefon is ugyanolyan jó, pl sony xperia, és egy jobb minőségű laptop jobban megérné. Meg gondolj sok más egyéb dologra, amely 200 ezer forintból telne ki.

2013. júl. 9. 13:35
 2/2 i hate this world ***** válasza:

A neved alapján gondolom 1998-ban születtél, tehát 15 éves vagy. Nem hiszem, hogy 15 évesen szükséged lenne egy iPhone 5-re.

Egy középkategóriás Androidos telefon bőven elég, ugyanúgy tudsz rajtuk netezni, játszani, stb. Pl. Sony Xperia L, HTC Desire X.

De ha mindenképp felsőkategóriás telefont akarsz, akkor a HTC One, Sony Xperia Z vagy Samsung Galaxy S4 közül válassz - olcsóbbak is és jobbak is, mint egy szaros iPhone.

Nekem iPhone 5 32gb van, de megbántam, hogy megvettem. Eladom, és veszek egy HTC One-t :D

2013. júl. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!