Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezen menni fog a GTA 5?

Ezen menni fog a GTA 5?

Figyelt kérdés

A gépem:

Asus RAMPAGE IV

Corsair 16GB (4 x 4GB), DDR3, 1333MHz

Procesor IntelŸ CoreTM i7-3820, 3.60GHz, socket 2011

2x Asus nVidia GeForce GTX660, 2048MB, GDDR5, 192bit, HDMI, DVI-I, PCI-E

2013. júl. 9. 04:14
 1/4 anonim válasza:

simán

proci bőven elég,ram főleg, a vidikari is király és 2 is van belőle szal szerintem nem lessz semmi problémád

2013. júl. 9. 04:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jo mert mar feltem hogy gyenge lessz hozza,mogyuk azt tudtam hogy menni fog cska azt nem hogy nem fog e szaggatni :)) amugy koszi a valaszt.
2013. júl. 9. 04:35
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Micsoda nagyképűség és gőg...

Idemásol nekünk egy több mint fél millás konfigot, ilyen egyértelmű kérdéssel, holott jól tudja a választ, még azt is hogy a GTA 6 -al is ez lesz a helyzet.

a, Vagy csak trollkodik a kérdéssel, és amúgy álmába se lehetne ilyen gépe.

b, Vagy nem tudja más körökbe villogtatni vagyontárgyát, mert mindenki le se sz*rja.

Akárhogy is, de szánalmas...

2013. júl. 9. 05:48
 4/4 A kérdező kommentje:

:))) Bocs!

De nem nagyon ertek a gepekhez ezt is testveremtol kaptam.Nem akarok nagykepu lenni azzal hogy meg kerdeztem hogy menni fog-e.Amugy nincs nagy vagyon aram mert meg kiskoru vagyok es nem nagyon volt alkalmam szamitogepezni es ez az elso gepem.

2013. júl. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!