Windows7-en hogy lehet kitörölni egy programról tárolt adatokat? (És nem az uninstallálásra gondolok. )
Figyelt kérdés
A laptopom Dell Inspiron 15RN5110, amin Windows7 Home Premium operációs rendszer fut és 64 Bittes a processzora. Állítólag a számítógép minden programról adatokat tárol. Ezeket hol találom meg és hogy tudom VÉGLEGESEN kitörölni a PC-ről?
Köszönöm a választ!
2013. júl. 8. 21:42
1/8 anonim válasza:
végig nézed a mappákat, kijelelőlöd a meg maradt fájlokat SHIFT+DEL
2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy a kérdéses programot már uninstalláltam. Akkor még mindíg ott lesznek az adatok a PC-men?
2013. júl. 8. 21:56
3/8 anonim válasza:
akadnak temp mappák, configok, sőt registry bejegyzések is.
4/8 anonim válasza:
Töltsd le a CCleaner nevű programot. Ő meg keres minden felesleges telepítés vagy internetezés után maradt fájlt, regisztrációs bejegyzést helyetted és ki is törli azokat. Úgy emlékszem tud magyarul is. Sok helyről letölthető, gúglizz rá.
5/8 A kérdező kommentje:
És a CClean-ben meg tudom nézni hogy milyen felesleges dolgokat talált?
2013. júl. 9. 10:13
6/8 anonim válasza:
Igen, úgy emlékszem kilistázza őket. Aztán eldöntöd, hogy törlöd-e őket vagy sem.
7/8 anonim válasza:
Így néz ki, ahogy a képen is látod. Az Elemzés gomb lenyomása utána kilistázza a felesleges fájlokat:
Aztán a tisztítás futtatása gombbal tudod őket törölni.
8/8 Marsko100 válasza:
Vagy az is jó hogyha ide mész:
Start->Futtatásparancs(ide beírod ezt: regedit)
És itt ki kell böngészned hogy mi az amit törölni szeretnél!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!