Windows 7 van a laptop-omon, és most újra szeretném telepíteni, ha így csinálom a dolgokat, akkor az jó lesz?
Sony Vaio a laptop, és olvastam a kezelési útmutatójában, meg az interneten is ezügyben, de mindenhol ezzel a windows recovery-vel jöttek recovery disc-elről, meg nem is tudom.. Én kompletten az egész mindenséget le szeretném törölni, és újrarakni.
Először kimentem azokat az adatokat, amik kellenek nekem, amiket nem akarok elveszíteni, majd letöltöm a drivereket, és rámentem egy pendrive-ra.
Aztán berakom a meghajtóba a Windows telepítő dvd-jét, és ott rámegyek a setup-ra. Követem az instrukciókat (gondolom ilyenkor lesz olyan lehetőség, hogy formázom a C-t, és ezzel törlődik is a jelenlegi win7).
Miután újra van telepítve a win7, rámásolom a drivereket a gépre, és sorban feltelepítem őket.
És kész
Az lenne a kérdésem, hogy ez így működik-e, mert én ezt egy olyan oldalon olvastam leginkább, ahol azt írták le, hogy XP-ről hogy kell "áttérni" win7-re.
Köszönöm előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!