Érdekel valakit egy ilyen csatorna?
Kb 3 hónapja van meg ez a csatorna
http://www.youtube.com/user/TheHUNTutorials
és látom hogy az embereket érdekli, mert a nagyon kevés megtekintés / kb 200 videóhoz képest viszonylag magas a felírtkozás(:
A videók főleg programozás témájúak kezdő embereknek egyre több nyelven, ill. van képszerkesztés animáció stb stb...
Engem csak az érdekelne, hogy van e itt olyan aki, feliratkozna, mert érdekli a dolog(:
A feliratkozóknak előre is köszönöm és ha válaszban jelzik akkor őket hasznosra pontozom, ha valakinek ez számít(:
(Ha valakit nem érdekel / hülyeségnek tartja, akkor légyszi ne is törődj ezzel a kérdéssel hátha van akit igen[: Köszi.)
Nagyon jó kis csatorna, bár még nem néztem belle egyik vidibe se de amatőröknek(pl nekem) elég sokat segítenek az ijenek.
Esetleg GAMEMAKER pogramozást is csinálhatnál.(lenne rá igény)
Én megnéztem egy Java és két C++ tutorialt, nekem kicsit unalmas és kevés volt, de biztos azért, mert már alapvető, hogyan írok egy for cilkust, while-t, stb...
Ellenben a magyar nyelvű tutorial előnye, hogy bár nem sokan nézik, de van benne olyan hasznos dolog, mint a setlocale függvény, ez jó ötlet volt.
A "C++ telepítése" alcím viszont már nem annyira. :D
Tipp: a Javanál sokszor megakadtál a magyarázásban, leírhatnád előre, mit fogsz mondani, vagy jobban begyakorolhatnád. De lehet, hogy régebbi videó volt, és azóta jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!