Ha van egy DVD filmem (AUDIO TS, VIDEO TS mappák), akkor ahhoz, hogyan kell hozzárakni internetről letöltött magyar feliratot?
Figyelt kérdés
Xvideknél tudom, hogy kell, de DVD-nél NEM!
Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm!
UI: A TV-n jelenjen meg a magyar felirat!):-)
2009. okt. 16. 15:15
1/1 anonim válasza:
Van egy leírás a neten, de ez kissé komplikált>>> [link]
...viszont, a ConvertXtoDvd program gyakorlatilag egy lépésből belegyúrja a feliratot a dvd-video-ba. Beolvasod cakk-pakk a lementett video_ts mappát, tehát az összes fájlt, lenyitva az fájltípus/minden fájl. Megadod a feliratot és kész. Érdemes ellenőrizni a feliratot, nem csúszik-e...pl PowerDvd vagy GomPlayerrel. (külső felirat megnyitás) Ha igen, SubtitleWorkshop-pal lehet bűvészkedni. Másolatot csinálj az srt-ről!
Bár nem tökéletes ez a leírás, de hasznos>>> [link]
Én a francia Rómeó és Júlia alá tettem magyar feliratot így és príma lett...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!