Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen gépet vegyek videózáshoz? Mert már videózok, csak laggol a laptopomon a felvétel. Legfőképpen Minecraftot,Black ops,Black ops 2-t szeretnék. Milyen gépet ajánlotok, ami megfelel úgy, hogy felvétel közbe sem laggol? Ne legyen túl drága! Nem nagyon értek a gépekhez! És ha már itt vagyok, honnan tudom hogy Xy proci belemegy Xy alaplapba? Előre is köszöntem!#számítógép #Minecraft #Call of Duty #gép #Call of Duty: Black Ops #Black Ops #CoD #Call of Duty: Black Ops 2
2013. júl. 3. 17:59
2/8 Gábor_79 válasza:
Az utolsó kérdést tán meg tudom válaszolni: aszerint vannak kategóriába csoportosítva az alaplapok és a processzorok a webshopokban, hogy milyen foglalatot, (angolul socket, pl.: s1155, s1156 stb.) támogatnak. Tehát, ha ugyan olyan a foglalatuk akkor egyezőek. A biztonság kedvéért keress egy olyan oldalt, ahol van virtuális gépösszerakó.
3/8 A kérdező kommentje:
Most jelenleg 60 Ezer forintom van
2013. júl. 3. 20:28
4/8 anonim válasza:
Black ops 2-nek még a trailere se menne el rajta. Főleg úgy, hogy fölveszed. Minecraftot alacsony beállításokkal lehetne játszani, de fölvenni semmiképp. Ha még mindig akarod, összerakhatok egy gépet
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor a Black Ops-ot nem, de Minecrafthoz milyen gép kell?
2013. júl. 4. 12:46
6/8 anonim válasza:
Figyeljetek videókártyára is ne csak a procira!
7/8 anonim válasza:
Segíthetek,kihozni 60k-ból egy szép gépet,talán túlszalad,de megpróbálom
Processzor:
Intel Pentium Dual Core G2020 2.9GHz,3MB cache, "Ivy Bridge"
15.000Ft
Ram:
4Gb DDR3 (2x2gb 1333Mhz)
10.000Ft
Videókártya
Sapphire ATi Radeon HD 6670 1gb DDR3
17.000Ft
Táp
Chieftec 400W GPA-400S8
10.000Ft
Winchester
500GB 7200rpm
11.000Ft
Alaplap
GIGABYTE S775
15.000Ft
Erre még rájön a ház..Eddig ez 78.000Ft
Nyúlj kicsit jobban a zsebedbe!
Másrészről,most jönni fognak a kommentek,eddig nem jöttek,de most jönni fognak belekötni a konfigomba,megcsinálom neked a forgalmat!:D
Mellesleg ezen a gépen a BlackOps 2 elfog menni,aránylag jól!
8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm szépen a választ!:) Ahogy mondtam, nem nagyon értek a gépekhez.
2013. júl. 27. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!