Mit tárol a winchester? És mit a processzor?
A winchester az egyetlen eszköz, ami tárol mindent ami a gépeden megtalálható, használsz stb.
A processzor az egész agya. Ő lényegében nem tárol semmit, csupán a gépedben lévő eszközöket összefogja és irányítja, hogy mi mit csináljon.
Nélküli nincs számítógép.
Nem teljesen tiszta a kérdésed.
A winchesteren tárolsz minden adatot, az xp-től, a word dokumentumjaidon át, a webböngésződ, a zenék és a képek, videókkal bezáróan.
A processzor, dolgozza fel az adatokat, nem tárolsz rajta semmit. A processzor hajt végre utasításokat, pl ha elindítasz egy programot, vagy ha másolsz egy fájlt. Bár a processzornak is vannak regiszterei, amiben valóban tárol adatokat, de csak keveset és azt is csak addig, amíg dolgozik velük.
Ez fantasztikus, hogy még ebben a késői időpontbai is odafigyeltek a kezdőkre.
A kérdés azért lett kérdés,mert megadta magát a gépem, és azt tanácsolták, vegyem ki a winchestert, és mentsem le.Tehát ha az utolsó felmosó rongyig minden rajta van, akkor ha lementem, - habár azt sem tudom hogyan - , de a tátroltakat ujra fel lehet telepiteni akár egy használ üres masinára is? Csak ugy kiegészitésként.Hogyan , hova lehet lementeni, és onnan hogyan lehet a majdani gépre átmásolni? E témában lehet, hogy még "találkozunk" Ha Ti is itt lesztek!
Kisfius zavaromban elfelejtem egy lényeges dolgot!
Az első körbeni válaszokat KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!