Arctic Freezer 13 Pro. Az alsó ventilátor nem lesz hangos?
Figyelt kérdés
pár helyen ovlastam hogy a Freezer 13 Pro alsó 50mm-es ventilátorja hangos lesz.. én pedig pont ugy készültem hogy holnap rendelem és ma reggel olvastam, ez igaz? tényleg hangos lesz? És ha igen, azt nem lehet egyszerűen levenni róla?2013. júl. 2. 14:40
1/4 P.O.C. válasza:
Én amúgy se azt venném, főleg ha AMD -hez kell. Két kis műanyag pöcök tart egy majd egy kilós hűtőt. LooL
A Freezer A30 nem sokkal drágább, de hasonló a teljesítménye. És normális stabil a felfogatása (igaz ki kell miatta szedni az alaplapot). De nincs felesleges kiegészítője se mint alul a VR chip hűtő, ami tényleg kissé zajos.
2/4 A kérdező kommentje:
jó de akkor már ALPENFOEHN Brocken-t veszek csak nem tudom hogy kell pasztázni és azért kellett volna a 13 pro mert azon gyárilag paszta van :/
2013. júl. 2. 14:54
3/4 A kérdező kommentje:
jo A30-at vennék de nemtom hogy kell pasztázni?
2013. júl. 2. 15:00
4/4 P.O.C. válasza:
Mindig a procit kell pasztázni vékony rétegbe. Ha a hűtőt pasztázod, akkor nem 100% hogy oda esik a paszta ahol a proci van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!