Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Gmailen egy...

Mit jelent ez? Gmailen egy elküldött levelemet egyből törölni akartam, de spamre mentem?

Figyelt kérdés

Elküldött levelemet egyből törölni akartam, de véletlen törlés helyett a SPAM-re mentem és spamnak jelöltem a levelet? EZZEL mit tettem? A levél most nem került elküldésre? Vagy, akinek küldtem a levelet, az nem fog látni tőlem levelet már,mivel én spamnak jelöltem?

Jó lenne,ha vki vmi okossággal szolgálna!

2013. júl. 2. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jön tőle levél, látni fogod. A legrosszabb, ami történhet, hogy a Spam mappába érkezik (nézd időnként). Ekkor ha egy könnyed mozdulattal a levél kijelölése/megnyitása után a Nem spam gombra kattintasz, át fog kerülni a beérkező levelekhez, és feltehetően legközelebb is már oda fog érkezni az újabb levél. :)
2013. júl. 5. 21:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, rendes vagy!
2013. júl. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!