Futna ezen a gépen a crysis warhead?
inel pentium 2.6 ghz
1 gb ram
ati radeon 9550 videókártya
windows xp alatt
Szerintem a CryEngine-hez kétmagos processzor vagy HT-s P4 kell, bár utóbbival kínszenvedés. Ha jól sejtem s478 alaplap, ezért max. a HT-s processzor kivitelezhető.
Mondjuk én 2GB ram, DX10-es VGA és valós 2 magos proci alatt nem vágnék bele.
Tyűűű, hát szerintem nem igazán. Minimum felbontáson, minimum grafikával talán, de sztem akkor is akadozna.
A játék minimum gépigénye amúgy:
P4 2,8GHz, 1GB RAM (XP), Radeon 9800Pro
Anno volt hasonló kaliberű gépem (Athlon XP procivel, 1GB RAM-mal és Radeon 9550 karival). Akkoriban olyanokkal játszottam vele, mint a Far Cry, Half Life 2, Doom 3, WarCraft 3 +Frozen Throne, Unreal Tournament 2003/2004, Max Payne 2, Demon Stone, Thief 3, kipróbáltam a WoW-t, meg néha elővettük a már akkor is réginek számító Quake 3 Arena-t meg a Dungeon Keeper 2-t (amit még tavaly is végigpörgettem, pedig már vagy 14 éves game).
Szóval olyan 2004-2005-ig bezárlóag szvsz bármit elvisz kompromisszumokkal, a 2006-nál újabb játékok viszont már egyre kevésbé futnak el élvezhetően. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!