Hogyan legyen kép a zenénél?
Figyelt kérdés
Ugye a gépre letöltöm a zenéket és a gépről pedig átteszem a telefonomra.Az oké,de valaki tudna segíteni hogy tegyek hozzá képet?Gondolom értitek hogy a zenénél jelenik meg kép.Na azt hogy tegyek be?Előre is köszönöm a normális válaszokat!:)2013. júl. 2. 01:18
1/7 tamcsi20003 válasza:
Hát tölts le képeket és azután menj a képre az opciók nál és talán ott lesz!
2/7 A kérdező kommentje:
Gépen vagy telefonon?Neme Samsung Galaxy mini 2-m van :/
2013. júl. 3. 20:21
3/7 A kérdező kommentje:
nekem*
2013. júl. 3. 20:21
4/7 anonim válasza:
Helló! Nekem is Samsung Galaxy Mini 2-őm van, jelenleg szervizben. Én a zenéhez banda képeket tudok rakni, de akár amit én készítettem azt is. Számítógépre és laptopra is rátöltöttem ezt a programot: Creevity MP3 Cover Downloader. Nekem nagyon jól működik, ha további kérdésed lenne nyugodtan írj privát üzenetet. Remélem tudtam segíteni, Szia. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!:)
2013. júl. 7. 13:43
6/7 A kérdező kommentje:
Csak az az egy baj van,hogy ha ugye van vagy 120 zene.Az egyikbe rakok képet,akkor jópár helyre is ugyanazt a fotót tesz be.
2013. júl. 7. 14:21
7/7 anonim válasza:
Szép kis szám, nekem az SD-kártyán levőkkel volt 210-nél több zeném is csak lehet hogy mindegyik el fog tűnni. A kedvenc számaim szerencsére megvannak. Én külön albumokat csináltam és egy képet megjelenített azon az albumon belül az összes zenénél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!