Melyik videókártya éri meg jobban? GTX660 vs Radeon 7870
Figyelt kérdés
Pontosabban ezeket szeretném összehasonlítani.
Geforce GTX660 GigaByte 2GB 55 900FT
ATI Radeon 7870HD VTX 2GB DDR5 64 800FT
2013. júl. 1. 10:54
1/9 Teno válasza:
7870, de Powercolor-t vegyél, sztem még olcsóbb is pár ezerrel, mint a VTX
4/9 A kérdező kommentje:
És miért jobb a Powercolor? A második kérdés meg az hogy a linken a Zárojelben levő ár érvényes most?
2013. júl. 1. 11:03
5/9 anonim válasza:
62.211Ft az ára. Azért jobb, mert Tahiti LE GPU van rajta, és így a kártya közel a 7950 teljesítményét hozza. Ezen felül még olcsóbb is a VTX-nél.
6/9 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó kérdés, mivel csak 1 ventilátorja van így nem lesz baj a hűtésével? Vagy inkább vegyek + ba egy rendszer hűtőt?
2013. júl. 1. 12:07
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm minenkinek !
2013. júl. 2. 07:16
9/9 Unari válasza:
Én teszteltem mind a két kártyát, és itt most nem fogok számokkal dobálózni mert annak semmi értelme. Az AMD csak az ára miatt ajánlott, mert hidd el észre sem vehető játék közben a különbség. És aki mást mond annak nikkelezet a szemmértéke, mert csak a mérőszámok/játék mutatnak különbséget, de aki ezt szabad szemmel észreveszi az elmehet tesztprogramnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!